Tooske Ragas wordt ongemakkelijk van oppas in huis

Tooske Ragas vindt samenwerken met haar man Bastiaan Ragas lastig te combineren met het gezinsleven. Een oppas is ook geen oplossing, vertelt ze in Veronica Magazine.

Het echtpaar heeft samen drie dochters en Bastiaan Ragas had al een zoon uit een eerdere relatie met Laura Vlasblom. "We hebben een oppas heel even geprobeerd, maar ik word daar ongemakkelijk van. Ik wil niet iemand anders in huis, hoe lief en leuk ze ook zijn. Als Bas in zijn blote kont het gras wil maaien, moet hij dat lekker kunnen doen."

De twee presenteerden samen het programma Zo zijn we niet getrouwd. "Ontzettend leuk, maar organisatorisch heel lastig, want je bent altijd samen weg van huis."

Tegenwoordig spelen ze samen in de tv-serie De Ludwigs van Nickelodeon. "Super leuk en ik ben heel blij dat we mogen meedoen, maar onhandig man! Tegelijk draaien, dus dan ga je weer met je vier kinderen. We hebben er ook niet één of zo."

Talent

Ragas vertelt dat haar echtgenoot aan van mening is dat ze méér moet doen met haar talent. "Daar heb ik met mijn man dus ook ernstige gesprekken over. Hij zegt: 'Je hebt zo veel talent, je zou nog zo veel verder kunnen komen!' En natuurlijk ziet hij dat ik óók talent heb voor het moederschap, dat daar mijn ambitie ligt en dat is wat mij het gelukkigst maakt, maar hij vraagt zich ook weleens af of ik niet nog meer werk van andere dingen moet maken."

Tooske Ragas presenteert volgende week samen met Marco Borsato de show Jij&Ik, een tv-avond voor War Child. Tijdens deze show zingen kinderen samen met hun vader of moeder een bekende hit voor een groot publiek.

Lees meer over:
Tip de redactie