Modeblogger Anna Nooshin moet angst voelen om te presteren

Anna Nooshin probeert zo veel mogelijk dingen te doen waar ze  eigenlijk bang voor is. Op die manier probeert de modeblogger te voorkomen dat ze zich gaat vervelen en een "rotmens" wordt.

"Ik moet om te presteren een bepaald soort angst voelen", vertelt Nooshin in een interview met VIVA.

Nooshin, die onder andere bekendheid verwierf als oprichter van de website NSMBL, laat zich echter niet remmen door angst en praat zichzelf dan moed in. "Oké ik vind dit eng om te doen en ben superbang dat het gaat mislukken, maar ik ga alles van mezelf geven om er een succes van te maken."

Door dingen te doen waar ze bang voor is probeert Nooshin, die onlangs Sylvie Meis opvolgde als gezicht van een bekend lingeriemerk, te voorkomen dat ze zich te comfortabel in een situatie gaat voelen. "De passie zou verdwijnen."

Kritiek

Met meer dan 200.000 volgers op Instagram en bijna 65.000 abonnees op haar YouTube-kanaal krijgt Nooshin regelmatig ongenuanceerd commentaar op wat ze doet. Daar kan ze inmiddels steeds beter mee omgaan.

"Er is best veel kritiek. Ik moet mezelf aanleren om dat niet meer te lezen. Het ergste is als ze mijn familie of vrienden erbij betrekken."

Zo kreeg Nooshin, die regelmatig als deskundige aanschuift bij RTL Boulevard, kritiek op foto's die zij van haar pasgeboren neefje op Instagram plaatste. "Op zulke momenten krijg ik een waas voor m’n ogen. Dan zou ik het liefst mijn computer tegen de muur smijten."

Lees meer over:
Tip de redactie