Britse meidengroep Little Mix geweigerd bij Amsterdamse club

De Britse meidengroep Little Mix is donderdagnacht geweigerd in de Amsterdamse club NYX. Op Twitter klaagt de groep over het personeel van de discotheek.

"Slechtste personeel ooit bij NYX. Als je in Amsterdam bent, ga daar niet heen", schrijft de meidengroep op Twitter.

De Britse groep, die in 2011 de X-Factor won, wilde na hun optreden donderdag in de Heineken Music Hall uitgaan in het centrum van Amsterdam. Toen de groepsleden dat probeerden bij Club NYX, vingen ze bot. De club reageert op het Twitterbericht van de groep. "Beroemd zijn brengt je niet overal. Geen identiteitskaarten bij je en ook nog eens zeer onbeleefd naar ons personeel."

Little Mix, bestaande uit Jade Thirwall, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock en Jesy Nelson, heeft niet meer gereageerd op het bericht van de club.

Later meldt de uitgaansgelegenheid dat ze op het sociale medium zijn geblokkeerd door de meidengroep. "Laten we doorgaan met ons leven", besluit de club.

De meidengroep trad donderdag voor de eerste keer in Nederland op. De groep is in Nederland vooral bekend van hun nummer Black Magic. In Groot-Brittannië, Canada en de Verenigde Staten scoorde de band meerdere hits. Hun laatste album Get Weird werd in Engeland meer dan 500.000 keer verkocht.

Lees meer over:
Tip de redactie