Caro Emerald voelt zich soms bezwaard over verworven luxe

Caro Emerald boekt wereldwijd successen als zangeres, maar heeft nog steeds dezelfde vriendinnen. Soms voelt de Amsterdamse artiest zich echter bezwaard dat ze zich meer luxe kan permitteren dan haar gezellinnen. 

"(...) maar ik geloof niet dat dit tussen ons in staat. Ons contact voelt relaxed en gelijkwaardig", zegt de als Caroline Esmeralda van der Leeuw geboren zangeres in gesprek met weekblad Margriet.

Door haar wereldwijde succes hoeft ze zich op financieel gebied de komende tijd weinig zorgen te maken, haar persoonlijke omgeving is door die comfortabele positie niet veranderd: "Je zou verwachten dat mijn sociale leven daardoor zou kantelen, maar dat is gelukkig niet gebeurd. Ik heb nog dezelfde vriendinnen als voorheen."

'Verslavend'

Emerald, die doorbrak in 2006 met het nummer Back it up, heeft honderden optredens op haar naam gezet, maar nog steeds onder de indruk als ze aan de andere kant van de wereld zingt en daar veel mensen op afkomen.

"Dat mensen aan de andere kant van de wereld op me zitten te wachten, is zo indrukwekkend. In Zuid-Korea stond ik voor een publiek van wel zesduizend man die allemaal meezongen. Dat geeft zo veel energie, dat is echt verslavend."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie