Zus Yolanthe Sneijder-Cabau boos om uitspraken manager over familieruzie

Rebecca Cabau van Kasbergen is boos op haar zus Yolanthe Sneijder-Cabau en haar man Wesley Sneijder. De manager van de presentatrice deed uitspraken over de juridische strijd over de erfenis van hun vader. 

"Ik vind het niet chic om de dingen via de media uit te spelen", laat ze weten in een verklaring aan Shownieuws.  "Het is enorm vervelend dat zij nu naar buiten treden met meerdere feitelijke onjuistheden."  

Guido Albers, zaakwaarnemer van het gezin Sneijder-Cabau heeft in de Privé uitspraken gedaan over de rechtszaak die loopt over het door hun vader nagelaten huis op Ibiza. Zo stelt hij in het blad dat Rebecca Cabau van Kasbergen de zaak is begonnen. 

Volgens Albers hebben Sneijder-Cabau en haar man Wesley Sneijder "meer dan een miljoen euro" voorgeschoten voor successierechten. In ruil daarvoor zouden ze het huis op Ibiza hebben gekregen. 

Afspraken

Daarover zouden destijds afspraken zijn gemaakt, maar die zou Rebecca Cabau van Kasbergen willen wijzigen. "Zij is in de loop van de tijd mensen tegengekomen die tegen haar hebben gezegd dat ze er veel meer uit kan halen", zegt Albers in Privé

"Wesley en Yolanthe zijn een zaak begonnen tegen Rebecca", zegt de advocaat van Rebecca Cabau van Kasbergen in het entertainmentprogramma. "Het is een familiekwestie en daarin zijn eigenlijk altijd verliezers. Je wil natuurlijk liever niet procederen tegen je familie. Maar een van de partijen is altijd vrij om naar de rechter te gaan."

Lees meer over:
Tip de redactie