Thomas Berge hoopte 'stiekem' op een zoon

Thomas Berge is nu drie jaar de vader van zoon Jack en geniet daar intens van. De zanger zegt te hebben gehoopt op een jongen. "Stiekem wel. Dat is toch speciaal, als vader."

In gesprek met Vriendin vertelt de 26-jarige Berge dat hij bij het worden van de vader van een zoon een beeld had. "Ik dacht: dan kan ik veel dingen met hem doen, want als hij groter is, ben ik nog steeds jong."

De zanger heeft iedere dinsdag 'papadag', de dag in de week die hij speciaal vrijhoudt voor zijn zoon. "Dan spelen we samen of ik neem hem mee naar de dierentuin."

Berge wist altijd al dat hij vader wilde worden en toen hij zijn vijf jaar oudere vriendin Myrthe ontmoette wist hij ook dat hij dat met haar wilde. "Ik kreeg zelf een kinderwens toen ik Myrthe had leren kennen. Met jou ga ik oud worden en wil ik kids, dacht ik meteen. Ik had alles wel gezien en meegemaakt en was toe aan de volgende stap."

Broertje of zusje

Een zusje of broertje voor de 3 jaar oude Jack laat vermoedelijk nog even op zich wachten: het stel zou aan de ene kant nog graag een kind willen, maar ziet ook voordelen in even wachten. "Jack gaat volgend jaar naar school en dat levert ons dan weer wat meer vrijheid op. Nu is het soms best lastig om ons werk goed te plannen. Maar ach, we zijn nog jong. Wie weet wat er nog gebeurt!"

Lees meer over:
Tip de redactie