Nielson mist uitgaan helemaal niet

Zanger Nielson gaat zelden uit nu hij bekend is en een vriendin heeft, maar mist het niet.

"Vroeger was dat heel leuk", zegt Nielson in gesprek met VIVA. "In Dordrecht is weinig te doen, dus meestal ging ik met vrienden naar Breda. Daar gingen we dan naar de kroeg, in een hoekje zitten en veel te veel drinken. Nu vind ik dat niet meer leuk."

De bekendheid van de 26-jarige zanger speelt daarbij mee. "Zodra ik zo'n Bredase kroeg binnenkom, denkt de dj áltijd dat het 't allerleukste idee ooit is om Sexy als ik dans te draaien. Ik snap het wel, het is ook wel grappig. Maar al die ogen die de rest van de avond op je gericht zijn..."

Ook het feit dat hij een relatie heeft speelt een rol. "Uitgaan gaat toch een beetje gepaard met jagen en dat zoek ik niet, ik heb al heel lang een vriendin."

Ganzenbord

Nielson geniet ervan om thuis dingen te doen in zijn eentje of met zijn vriendin. "We doen ook wel spelletjes: yahtzee, mens-erger-je-niet, ganzenbord. Oké, ik klink nu als de saaiste motherfucker aller tijden."

Wel wordt de Beauty & De Brains-zanger nog af en toe dronken. In benevelde staat verdwijnt bij Nielson naar eigen zeggen de beleefdheid om te blijven staan als mensen hem naar zijn werk vragen. "Erg hè? Maar ik ben vaak bezig met wat anderen van me vinden. Zou ik minder moeten doen."

Lees meer over:
Tip de redactie