'Amber Heard is uit op geld van Johnny Depp'

Amber Heard eist een langdurig straatverbod tegen Johnny Depp, puur omdat dit haar kansen op een flinke financiële vergoeding tijdens de scheidingsprocedure vergroot. Dat beweren mensen rondom Depp tegenover TMZ. 

Heard ontkent ondertussen de beschuldigingen. Heard heeft, voordat ze naar buiten trad met de beschuldigingen van mishandeling, contact opgenomen met Depps advocaat.

De 30-jarige actrice wilde buiten het oog van de camera om tot een overeenkomst komen en eiste tijdelijke partneralimentatie van 50.000 dollar (oftewel 44.000 euro) per maand, een Range Rover, de sleutel van hun penthouse in Los Angeles, 100.000 dollar (88.000 euro) om haar juridische kosten te kunnen dekken en nog eens 25.000 dollar (22.000 euro) voor andere personele kosten.

Volgens vrienden van Depp duidt dit erop dat Heard alleen maar uit is op geld. Omdat de acteur niet akkoord ging met de eisen, maakte zijn vrouw kort daarna bekend dat ze tijdens hun vijftien maanden durende huwelijk meerdere keren is mishandeld door de Pirates of the Caribbean-ster.

Hoorzitting

Aanstaande vrijdag is de hoorzitting over het aangevraagde straatverbod. Mocht Heard dit toegekend krijgen, dan vergroot dit aanzienlijk haar kans op partneralimentatie.

Heard ontkent ondertussen tegenover TMZ dat ze achter Depps geld aanzit. De blondine zegt dat het echt om haar veiligheid te doen is. Haar advocaat zegt bovendien dat de eerder gestelde eisen van Heard heel gangbaar zijn en dat ze slechts bedoeld zijn om te voorzien in haar onderhoud.

Mocht de rechter partneralimentatie toekennen, dan krijgt de actrice dat maximaal dertig maanden, vanwege de kortstondige duur van hun verbintenis.

Lees meer over:
Tip de redactie