Rechtszaak Dave Roelvink gepland in het najaar

De strafzaak tegen Dave Roelvink begint in het najaar. Het Openbaar Ministerie verdenkt de 22-jarige Roelvink en zijn vrienden van diefstal en heling. Ook wordt de dj het maken en verspreiden van een seksfilmpje ten laste gelegd. 

Dat meldt advocaat Peter Plasman, die het vrouwelijke slachtoffer verdedigt, donderdag aan NU.nl.

Roelvink kwam in 2014 in opspraak na een feest in de villa van de Amsterdamse familie Pach. Het model was met vrienden in het huis op uitnodiging van Melissa, de dochter van de familie.

Volgens de familie Pach zijn er die nacht en ochtend voor tienduizenden euro's aan spullen gestolen, waaronder juwelen en iPads. Daarnaast lekten er dus twee video's uit waar de dochter Roelvink oraal bevredigde, waaronder in een jacuzzi.

Streep

De dj vertelde eerder dit jaar dat hij de rechtszaak snel achter zich wil laten. "Ik zou er graag een streep onder zetten en dat zal beslist ook gelden voor Melissa en haar familie", vertelde Roelvink destijds aan Story.

Roelvink hoopt de zaak ook te kunnen afsluiten omdat hij graag een vervolg ziet van zijn realityserie De Roelvinkjes bij RTL. "Ik denk dat RTL de uitspraak van de rechtszaak afwacht en pas dan een beslissing neemt over een vervolg. Ik hoop dat die beslissing positief uitpakt, want ik zou dat wel heel leuk vinden."

Lees meer over:
Tip de redactie