Amber Heard mishandelde ex Tasya van Ree niet

Tasya van Ree heeft Amber Heard verdedigd. De fotografe laat in een verklaring aan meerdere Amerikaanse media weten dat de actrice haar nooit heeft mishandeld.

Deze week doken oude rechtbankstukken op waaruit blijkt dat Heard in 2009 werd gearresteerd en voor de rechter moest verschijnen omdat ze Van Ree, haar toenmalige partner, op het vliegveld van Seattle bij de arm greep en sloeg.

Volgens Van Ree was het incident verkeerd geïnterpreteerd door iemand met een homofobe houding. "Amber is een briljante, eerlijke en mooie vrouw en ik heb veel respect voor haar. We hebben vijf heerlijke jaren gedeeld en zijn nog steeds hecht."

Heard claimt mishandeld te zijn door Johnny Depp, van wie ze onlangs een scheiding aanvroeg. Tillett Wright, een vriendin van Heard die het alarmnummer belde nadat Depp Heard te lijf zou zijn gegaan in het weekend voordat zij de scheiding aanvroeg, schreef woensdag in een blog dat ze vaker getuige is geweest van mishandeling in huize Depp.

Ze zag een kussen vol bloed en uitgetrokken haren. Verder hoorde ze van Heard dat ze eens een kopstoot van Depp kreeg, dat hij haar aan haar haren de trap op heeft gesleept en haar nek heeft dichtgeknepen tot ze bijna buiten bewustzijn raakte.

Depps advocaat beschuldigt de actrice ervan op Depps geld uit te zijn. Een vriend van de acteur schreef eerder in reactie op Heards beschuldiging dat zij de acteur jarenlang heeft gemanipuleerd en hem nu chanteert met valse beschuldigingen.

Lees meer over:
Tip de redactie