Anouk Maas maakt zich geen zorgen over uitblijven partner

Anouk Maas is bijna dertig en nog vrijgezel en is niet bang dat ze misschien geen partner zal vinden. "Daar denk ik wel over na, maar dan denk ik niet 'ojee'."

"Dan moet ik gewoon genieten van de persoon die ik nu ontmoet en de ervaring die ik met diegene opdoe. Het is mijn reis, mijn leven", aldus de 29-jarige musicalactrice in gesprek met Libelle.

Maas zou het "fijn" vinden als ze "de hele rit" met iemand kan delen, maar zou ook vrede hebben met alleen vluchtige ontmoetingen. "Als je in je leven twee fantastische dagen hebt met iemand, dan krijg je daar ook energie van."

De actrice merkt dat, nu haar zus zwanger is, ze voor het eerst denkt dat ze ook wel moeder zou willen worden. "Als vriendinnen het voorheen over kinderen hadden, dan riep ik: wat nou kinderen? Je wilt toch reizen, leven? Ik had dat toekomstbeeld gewoon niet. Ik was veel meer bezig met het moment."

Een leven zonder man en kinderen vindt Maas echter ook niet erg. "Vroeger riep ik altijd al dat ik een kind wilde adopteren, maar inmiddels lijkt een kind van mezelf me ook wel heel leuk, maar het een staat niet boven het ander. Ik denk niet: ik wil een man en een kind. Zo zit ik niet in elkaar. Als mijn route zonder man en kind is, dan ga ik daarin mee."

Lees meer over:
Tip de redactie