Frank Evenblij vindt gebondenheid aan gezin 'soms wel lastig'

Frank Evenblij vindt de gebondenheid aan een gezin "soms wel lastig". De presentator zegt niet meer met de dag te leven.

"Spontaan de kroeg induiken na het werk kan niet meer zo vaak", vertelt de ex-jakhals van De Wereld Draait Door in JAN Magazine. "Dat voelt soms als een aantasting van mijn vrijheid."

Het betekent voor de 37-jarige presentator echter niet dat hij nooit meer naar de kroeg gaat. "Maar ik probeer vaak ook op tijd thuis te zijn om samen te eten en de kinderen naar bed te brengen. Ik doe thuis best veel - al denkt mijn vriendin daar nog weleens anders over."

"Ik wil de kinderen het liefst samen in bed leggen, omdat het dan sneller gaat, maar zij zegt: 'Nu doe jij het maar een keer alleen, dat doe ik ook zo vaak.' Daar heeft ze gelijk in."

Relatie

De relatie met zijn vriendin is sinds de komst van zijn dochter Bobbie (4) en zoon Siem (2) anders geworden. "Behalve dat logistieke gedonder is er veel in positieve zin veranderd. Ik ben opnieuw van mijn vriendin gaan houden, of beter gezegd: anders."

"Ik zie haar nu ook als de moeder van mijn kinderen en dat geeft een extra verdieping aan onze relatie. Ik vind haar uiteraard de beste moeder die ik ooit heb ontmoet."

Lees meer over:
Tip de redactie