Sylvie Meis heeft geen problemen met label 'sexy'

Sylvie Meis vindt het geen enkel probleem dat ze het label 'sexy' krijgt opgeplakt. De presentatrice vindt het eerder een compliment dan dat ze zich er aan stoort.

"Ik weet dat veel vrouwen moeite hebben met het woord 'sexy', omdat het vaak een negatieve bijklank heeft. Ik denk echter dat sensualiteit als iets positiefs moet worden beschouwd", aldus de 38-jarige Meis in gesprek met Women's Health.

De presentatrice vindt het label 'sexy' niet goedkoop, maar iets wat vrouwen onderscheidt. "Negatief is het alleen als je jouw sensualiteit inzet om op bepaalde gebieden dingen te bereiken. In je werk bijvoorbeeld."

Wel stoort Meis zich aan als mensen zeggen dat ze een 'perfect leven' heeft. "Ik heb borstkanker gehad, werd kaal en heb een jaar lang met een pruik rondgelopen. En je hoeft alleen maar naar de afgelopen drie jaar van mijn leven te kijken, om te zien dat niet alles in mijn leven perfect is gelopen."

Negatief praten over de laatste drie jaar, waarin ze scheidde en haar ex-man Rafael van der Vaart een relatie kreeg met haar voormalig beste vriendin Sabia Boulahrouz wil de presentatrice niet meer. "Ik kijk slechts vooruit."

Lees meer over:
Tip de redactie