Jan Versteegh wordt 'treurig' van aandacht van vrouwen door bekendheid

Jan Versteegh krijgt sinds hij op televisie te zien is meer aandacht van vrouwen, maar de presentator zit er niet echt op te wachten. "De gedachte dat ze het doen om iemand van tv te kunnen versieren, maakt me treurig."

Versteegh zegt in gesprek met het AD dat hij denkt dat een bestaan als versierder niet echt gelukkig maakt. "Uiteindelijk willen we allemaal echte liefde in het leven."

De 30-jarige BNN-presentator is nu anderhalf jaar samen met zijn vriendin en zegt nog nooit eerder zoveel geloof gehad te hebben in een relatie. "We wonen nog niet samen, maar ik denk wel dat ik er geschikt voor ben."

Versteegh vertelt in het interview dat hij gelooft dat het belangrijk is om niet bang te zijn, zowel in de liefde als op werkgebied. Om die reden stopte hij als gymleraar en ging hij aan de slag als verslaggever bij Powned.

"Ik mocht voor dertig dagen aan de slag. Mijn ouders zeiden: 'Wat nou als het daarna afgelopen is? Dan ben je ook je baan op school kwijt'. Ik antwoordde: 'Liever dat, dan dat ik eindig als een verzuurde man die zegt: 'Had ik het maar geprobeerd'."

Lees meer over:
Tip de redactie