Bekende Nederlandse dj krijgt bijna 500 euro aan boetes in Wegmisbruikers

Een bekende Nederlandse dj heeft twee boetes van opgeteld bijna 500 euro gekregen van de verkeerspolitie. Dat was zondagavond te zien in het SBS6-programma Wegmisbruikers. 

Hoewel hij onherkenbaar in beeld is, meldt Shownieuws dat het om Nicky Romero gaat.

De witte Mercedes van de dj maakt aanvankelijk veel indruk op de verkeersagenten die achter hem op de snelweg reden. Maar het valt de wetshandhavers ook op dat de bestuurder te hard rijdt en twee keer rechts inhaalt.

Nadat de auto van de weg wordt gehaald, vertelt de bestuurder dat hij onderweg is naar zijn vriendin die een belangrijke training had die dag. Mogelijk gaat het hier om atlete Dafne Schippers, de vriendin van Romero.

De dj krijgt van de verkeerspolitie een boete van 230 euro voor rechts inhalen en 250 euro voor het overschrijden van de snelheid. Hij reed op sommige stukken harder dan 150 kilometer per uur.

Mocht het inderdaad om Romero gaan, dan is het niet zijn eerste snelheidsovertreding. In 2014 kreeg de dj een voorwaardelijke rijontzegging opgelegd. Destijds moest hij ook een geldboete van 860 euro betalen.

Video: Bekende dj krijgt boetes bij Wegmisbruikers

'Geen reden'

De bestuurder van de Mercedes AMG GTS accepteert de boetes van de verkeerspolitie. "Er is geen reden genoeg. Iedereen heeft zich aan de regels te houden dus dat snap ik."

Het management van Romero laat aan NU.nl weten dat de dj momenteel op tournee is en dat er daarom niet gereageerd wordt op het bericht. "Volgens mij is er al genoeg in de media te vinden over dit verhaal. En daar laten we het even bij."

Lees meer over:
Tip de redactie