Nick Nicolai krijgt veel vrouwenaandacht door winnen Holland's Got Talent

Zanger Nick Nicolai krijgt sinds het winnen van Holland’s Got Talent vrijdag veel aandacht van vrouwen. "Ze schrijven dat ze me leuk en knap vinden."

"Dat streelt mij wel. Ik ga daar keurig mee om", vertelt de 18-jarige zanger maandag in De Telegraaf.

Nicolai zegt dat hij voorlopig nog wel even vrijgezel wil blijven. "Nu ik de mogelijkheid heb, wil ik me volledig op het maken van muziek storten en de kans grijpen die ik door het programma heb gekregen."

"Dit is het moment om er een succes van te maken. (..) Daar past een liefde even niet bij. Natuurlijk zal ik er later wel voor openstaan."

Volgens de zanger uit Haastrecht moet zijn toekomstige vriendin één ding beseffen: "dat zingen en muziek maken heel belangrijk voor me zullen blijven."

Winnaar

Nicolai kreeg vrijdag de meeste stemmen van het publiek en won daarmee dit seizoen van Holland's Got Talent. Hij liet volkszanger Mart Hoogkamer en blinde zanger Bob Bullee achter zich.

De zanger kreeg al veel aandacht na zijn auditie voor RTL 4-programma, waarin hij At Last van Etta James zong. Het filmpje van zijn auditie is op internet inmiddels al miljoenen keren bekeken.

Video: Auditie van Nick Nicolai in Holland's Got Talent

Tip de redactie