Amber Rose niet in serie Rob Kardashian en Blac Chyna

Rob Kardashian en Blac Chyna krijgen hun eigen realityshow. Maar kijkers hoeven niet te verwachten dat Chyna's beste vriendin Amber Rose te zien zal zijn in het tv-programma.

"Ik doe niet echt aan reality-tv. Het is niet echt mijn ding", vertelt Rose aan E! News. "Maar ik denk dat het heel goed is voor Chyna en Rob."

Rose is erg blij dat haar vriendin en de broer van Kim Kardashian een eigen show krijgen. "Ze hebben heel veel persoonlijkheid en ze zitten constant boven op elkaar. Ze zijn een erg schattig stel. Ze is in meerdere opzichten erg verlegen, maar ik denk dat Rob haar daarin helpt. Het komt goed. Het wordt zeker een leuke show."

Steun

Rose werkt ondertussen hard aan haar eigen carrière. Daarbij krijgt ze veel steun van haar ex Wiz Khalifa. "Wiz en ik hebben een fantastische relatie. Het co-ouderschap gaat heel goed."

Ook onthult het model dat mensen vaak een verkeerd beeld van haar hebben. "Mensen zeggen vaak tegen mij: 'Wow, ik dacht dat je een bitch was en arrogant zou zijn, maar je bent heel, heel erg aardig'."

"Ik ben een softie. Ik heb een heel groot hart. Ik geef en geef en geef en verwacht er niets voor terug."

Lees meer over:
Tip de redactie