Lamar Odom gebruikt mogelijk weer drugs

Lamar Odom is mogelijk weer begonnen met het gebruik van drugs. Zijn familie probeert hem ervan te overtuigen om zich te laten behandelen voor zijn verslaving.

Familieleden van de 36-jarige basketballer zeggen tegen hem dat ze in hem geloven en van hem houden, schrijft TMZ. Ze hopen dat de ex van Khloé Kardashian op deze manier ervoor zal openstaan een afkickprogramma te volgen.

Vrienden van Odom klopten vrijdag bij het huis van Odom aan om hem te confronteren met zijn drank- en drugsgebruik. Maar de oud NBA-speler weigerde om mee te werken. In de woning troffen zijn vrienden crackpijpjes en zakjes aan op de vloer.

Scheiding

Kardashian vroeg onlangs voor de tweede keer de scheiding aan nadat Odom weer was begonnen met drinken. De scheiding werd voor het eerst in december 2013 aangevraagd en was bijna rond toen Kardashian de zaak afblies, omdat Odom in oktober bewusteloos in het ziekenhuis belandde.

De basketballer was ingestort na een overdosis drugs en alcohol in een bordeel. De realityster heeft hem bijgestaan tijdens zijn herstel.

Lees meer over:
Tip de redactie