Mark Ruffalo moet 'vijf dagen bijkomen' van drukke werkdagen

Acteur Mark Ruffalo heeft soms dagenlang nodig om bij te komen van drukke werkdagen. "Voor elke keer dat ik een persdag doe, of met veel mensen spreek, moet ik vijf dagen bijkomen", zegt hij in gesprek met NU.nl.

Volgens Ruffalo hebben veel mensen de indruk dat hij door zijn beroep als acteur een extraverte persoonlijkheid heeft. "Mensen denken dat ik eindeloos veel energie heb, maar dat is niet zo. Ik ben eigenlijk introvert."

Om bij te komen van lange werkdagen gaat de 48-jarige acteur bijvoorbeeld op vakantie of een rondje door een park lopen. "Of ik breng tijd door met mijn kinderen of ga naar mijn vakantiehuis in de staat New York."

De 48-jarige acteur is momenteel te zien in Now You See Me 2, waarin hij de rol van een politierechercheur speelt. In de film proberen illusionisten met magie het op te nemen tegen de onethische praktijken van een techmagnaat (Daniel Radcliffe). Deze man dwingt de illusionisten om een onmogelijke diefstal voor hem te plegen. Ook Woody Harrelson en Michael Caine spelen rollen in de film.

Ruffalo speelde eerder rollen in The Avengers en You Can Count on Me.

Lees meer over:
Tip de redactie