Bobby Brown rouwt om Bobbi Kristina in interview

Bobby Brown toont in een tv-interview zijn verdriet als de dood van zijn dochter Bobbi Kristina Brown ter sprake komt. Dat is te zien in een voorproefje van het vraaggesprek dat ABC-presentatrice Robin Roberts met hem had.

''Het moeilijkste wat ik heb moeten doen in mijn leven is mijn dochter te vertellen om los te laten'', zegt de R&B-zanger op emotionele toon. People had alvast een video in bezit. ''Mijn schatje is weg. Ik dank God dat ik er nog ben."

Bobby Brown gaat ook in op de overeenkomsten tussen de dood van zijn ex Whitney Houston en het overlijden van Bobbi Kristina. Zijn dochter kwam op vrijwel dezelfde manier om het leven als haar moeder Whitney Houston.

Zij werd in 2012 bewusteloos in een bad aangetroffen. Brown werd vorig jaar januari in bad gevonden, zij lag nadien nog maanden in coma en overleed in juli op 22-jarige leeftijd. ''Wat Whitney is overkomen is hetzelfde als wat met mijn dochter is gebeurd."

Bobby Brown vertelt eveneens over de cocaïneverslaving van Whitney Houston en hun financiële situatie tijdens het huwelijk. ABC zendt de tv-special dinsdagavond 7 juni uit.

Tip de redactie