'Calvin Harris was geïntimideerd door succes Taylor Swift'

Calvin Harris voelde zich ongemakkelijk door het succes van Taylor Swift. Dat zou de reden zijn dat de 32-jarige dj de relatie na vijftien maanden zou hebben verbroken met de 26-jarige zangeres.

''Hij heeft meerdere keren gezegd dat hij geïntimideerd was door haar. Dat was ook de reden dat hij nooit naar evenementen ging waar zij werd geëerd, of andere awardshows. Tenzij hij zelf was genomineerd'', aldus een vriend van Swift aan People

Volgens deze bron zag Swift de breuk al aankomen, omdat de twee al een tijd problemen hadden. ''Ze hebben erg verschillende achtergronden. Taylor is gewend om op een bepaalde manier behandeld te worden.''

Relatie

Een bron rondom Harris zegt ondertussen dat de dj het gevoel had dat hun relatie "nergens heen ging". ''Het was geen gelijkwaardige relatie. Voor veel koppels is het geen groot leeftijdsverschil, maar voor hen was het een onderdeel van het probleem."

"Taylor heeft niet zo veel ervaring met het echte leven. Ze komen nooit meer bij elkaar.''

De twee blijven wel vrienden, aldus de bron. "Hij heeft veel bewondering voor haar als persoon en hoe ze haar carrière aanpakt. Dit trok hem in eerste instantie tot haar aan. Ze staan op goede voet."

Lees meer over:
Tip de redactie