Salma Hayek vindt dat seks charme verliest als stel het dagelijks doet

Salma Hayek denkt dat dagelijks seks hebben een relatie niet sterker maakt. "Als je het iedere dag doet verliest het zijn charme."

"Seks is niet het belangrijkste in een gelukkig huwelijk, maar het is een bijkomstigheid. Maar je moet het niet dagelijks doen!", aldus Hayek in gesprek met Red Magazine.

De 49-jarige actrice denkt dat het belangrijk is om niet te vaak seks te hebben om de spanning in een relatie te behouden. "Je moet vooral met elkaar blijven lachen, samen dingen ontdekken en samen de romantiek vasthouden."

Hayek, die getrouwd is met miljardair Francois-Henri Pinault, denkt dat het belangrijk is om het gevoel te hebben dat je sexy bent, om het leuk te houden in de slaapkamer. "Hoewel ik ook wel eens twijfels heb over mijn eigen lichaam, weet ik dat het belangrijk is om in contact te staan met jezelf. Ik probeer me heel erg bewust te zijn van iedere spier in mijn lichaam. Dat is sexy."

"Seksualiteit, wat andere mensen in jou zien, is genieten van je lichaam. Gebruik gevoel in je leven en je wordt vanzelf sexy."

Lees meer over:
Tip de redactie