Rebecca Cabau van Kasbergen en haar zus Yolanthe Sneijder-Cabau zijn in een juridische strijd verwikkeld geraakt om het door hun vader nagelaten huis op Ibiza. Yolanthe heeft zich het huis toegeëigend, maar volgens Rebecca is dat onrechtmatig gebeurd.

Dat meldt Rebecca Cabau van Kasbergen aan RTL Boulevard. Het management van Sneijder-Cabau laat aan het programma weten dat Yolanthe niets over de kwestie zegt, omdat het om een privézaak gaat.

De oudere zus van Sneijder-Cabau is van mening dat vader Xavier de villa aan haar heeft nagelaten. Yolanthe Sneijder-Cabau beweert dat zij in haar recht staat, omdat zij voor bepaalde kosten heeft opgedraaid.

Als voorbeeld wordt de erfpacht over het vastgoed gegeven, die Sneijder-Cabau en haar echtgenoot Wesley Sneijder hebben voorgeschoten. De familie kan en wil dat echter niet terugbetalen.

Rebecca Cabau van Kasbergen liet eerder weten onenigheid te hebben met haar jongere zus. Ze zou haar neefje Xess Xava daarom nog niet gezien hebben.

Tegenover Shownieuws liet Rebecca weten dat ze altijd heeft geprobeerd de ruzie onderling op te lossen. Mocht het tot een rechtszaak komen, dan hoopt ze dat het voor die tijd is opgelost.