Actrice Amber Heard heeft bij de politie nog geen aangifte gedaan van huiselijk geweld door haar echtgenoot Johnny Depp. Hij zou haar vorige week met een iPhone een blauw oog hebben bezorgd.

TMZ publiceerde maandag het politierapport. Daaruit blijkt dat ze de gealarmeerde agenten niets vertelde over huiselijk geweld. Heard zei alleen dat ze een ruzie had met haar man.

De politie stelde ter plekke vast dat er geen sprake was van een misdrijf. De agenten lieten bij vertrek een visitekaartje achter voor het geval ze nog aangifte wilde doen.

Scheiding

Heard vroeg vorige week een scheiding aan. Bij de rechtbank van Los Angeles eiste ze afgelopen vrijdag een straatverbod op basis van foto's van haar verwondingen. De rechtbank stemde daarin toe.

Depp weerspreekt de beschuldigingen. Hij zei eerder dat Heard hem in een negatief daglicht probeert te zetten, om zo sterker te staan bij hun scheiding.

De acteur is momenteel samen met Alice Cooper en Joe Perry op tournee met hun band Hollywood Vampires. Zondagavond traden ze op in Duitsland, maandagavond staat de band op het podium in Stockholm.