De trouwjurk van actrice Eva Longoria is gemaakt met veel liefde, precies zoals de bruid wilde. 

"Ik wist dat Victoria er veel liefde in zou stoppen", zegt Longoria in Hello! Magazine over haar keuze voor ontwerpster Victoria Beckham.

Longoria droeg drie jurken op haar grote dag, allemaal van de hand van Beckham. "Ik wilde speciale jurken die met veel liefde gemaakt zijn, daarom vroeg ik Victoria." 

Volgens de 41-jarige actrice had ze een 'Victoria Beckham-weekeinde' in Mexico, waar ze met Jose 'Pepe' Antonio Bastón trouwde. "Ze was ook een van mijn getuigen. Ze is een van mijn beste vriendinnen, dat zij hier was, maakte het heel speciaal."

Klein

De twee vierden hun bruiloft een weekeinde lang. Toch wilde het koppel de huwelijksvoltrekking klein houden. "We zijn beiden al eens eerder getrouwd en weten dat het niet om de bruiloft, maar om het huwelijk gaat. Daarom kozen we voor een plaats waar het niet om het evenement, maar om het vieren van onze liefde ging."

De actrice en de zakenman trouwden in de tuin van hun villa in Mexico. Naast Victoria en David Beckham stonden sterren als Melanie Griffith en Ricky Martin op de gastenlijst. "Nu kijken we uit naar ons leven samen. We zijn blij meneer en mevrouw Bastón te zijn."