Johnny Depps ex-vrouw Lori Anne Allison zegt dat de acteur nooit een vrouw zou slaan. Ook zijn dochter Lily Rose Depp benadrukt dat haar vader geen vlieg kwaad doet. 

Amber Heard beschuldigt Depp ervan haar te hebben mishandeld en wil een echtscheiding. De rechtbank heeft de acteur vrijdag een contactverbod opgelegd.  

Allison was met Depp getrouwd van 1983 tot 1985. De filmster heeft in dat huwelijk nooit geweld gebruikt, weet TMZ te melden. Allison noemt de filmster een zachtaardig persoon die zelfs geen enkele keer tegen haar heeft geschreeuwd.

Vader

Lily-Rose Depp plaatste zondag een jeugdfoto met haar vader. "Mijn vader is de liefste en zachtste man die ik ken", schrijft het model. "Hij is niets dan een fantastische vader voor mijn broertje en mij en iedereen die hem kent, denkt daar hetzelfde over."

Ook Depps vriend Mickey Rourke gelooft niet dat de acteur ooit uit de bocht zou vliegen. "Ik vind hem een goede vent. Hij gedraagt zich altijd onopvallend en rustig en als een echte heer", zegt hij tegen TMZ.