Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: De Tokkies overal 'hot news' zijn, Rachel Hazes een pinnige tante blijkt te zijn, acteur Victor Reinier op collega Hugo Metsers lostimmerde, Tooske en Bastiaan Ragas aan de kids willen en Viola Holt in volle omvang het tv scherm weer gaat vullen. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Pinnige weduwe

Iedereen die denkt dat Rachel Hazes het lieve vrouwtje is dat altijd alleen maar voor André en de kids heeft gezorgd, heeft het mis. Daags na de crematie van de zanger komen de speculaties over haar inbreng al op gang. Het blijkt een pinnige tante te zijn, die Dré helemaal om haar vinger had gewonden. Zij is degene geweest die alle broers en zussen van André heeft weggehouden van de plechtigheid in de Arena, terwijl ze er wel graag naar toe hadden gewild. Maar Rachel wilde alleen maar contact met haar eigen familie en die zaten dan ook allemaal op de eerste rij. Volgens Privé zat André's zoon uit een eerder huwelijk, Melvin, anoniem in het publiek. En een dochter van André was er ook, maar die werd wel herkend en gefotografeerd. Broers en zussen van André claimen nu heel graag afscheid van André in de Arena te hebben willen nemen. 'Maar ik kan toch niet gewoon tussen die juichende mensen gaan zitten?' vindt broer Arie in Weekend. Afijn: het is allemaal Rachel's schuld. Volgens Privé vindt Rachel het zelf 'stuitend' wat haar zwager en schoonzus over haar zeiden in Shownieuws op SBS6.

Tokkies op tv

Wat is dat toch met die Tokkies? Sinds de super a-sociale familie op tv is geweest, zijn ze ineens helemaal 'hot'. Zelf hebben we hun show nooit gezien, maar we hebben begrepen dat het de familie Flodder in het Amsterdamse kwadraat is. Ook qua lichaamsomvang: ze zijn erg dik allemaal. Niet alleen de roddelbladen, ook de tv heeft zich op de a-so's gestort. Een paar weken geleden deed Story het hele gezin in de metamorfose, en inderdaad: met geknipt haar en nette kleren zagen ze er redelijk uit. 'Dat kunnen wij ook' dachten ze bij Life en Cooking. En dus hesen Carlo Boshard en Irene Moors vader Tokkie in een net pak. Hij zou zijn ex-vrouw opnieuw een huwelijksaanzoek gaan doen. Hij zag er een beetje uit als een aangeklede Fred Flintstone die zijn dierenvellen mist. Ma Tokkie verscheen ten tonele in een reusachtige trouwjapon, eigenhandig door Mary Borsato in elkaar genaaid van twee trouwjurken ('Zoiets doe ik gewoon voor zo'n vrouw') en ook zij zag er erg opgedirkt uit. De Tokkies zal deze verkleedpartijen allemaal worst wezen: ze verhuren zichzelf inmiddels voor het forse bedrag van E 1775,- per bezoekje. Voor dat geld staan ze achter je bar, mag je op de foto en krijg je een handtekening. Een schot in de roos, want in Weekend juicht Pa Tokkie dat er al vier concrete boekingen zijn!

Beeldvullend

We lazen het al op de site van Nu.nl, maar ook Privé meldt dat Viola Holt terugkomt op de buis. Ze gaat een koffietijd-achtig programma presenteren op Net 5. Het mens is waarschijnlijk dolblij met de aanbieding, want sinds geruime tijd zat Holt zonder werk. Een paar jaar geleden vertrok ze met veel bombarie naar Mexico om daar rustig te leven na alle hectiek van de tv wereld. 'Ik kom nóóit meer terug op tv' riep ze tegen iedereen de het maar wilde horen. Ze vond altijd dat men bij de omroepen niet genoeg respect voor haar had, als senior. De omroepen investeerden alleen in jonge strakke meiden, en dat is Viola natuurlijk niet. Dus vertrok ze beledigd. Maar toen ze een aanbod kreeg om als PR-dame voor een huidkliniek te gaan werken, pakte ze haar koffers en keerde terug. Helaas werd na een jaar haar contract ontbonden. razend was Viola, maar de bazin meende dat Viola en haar man te weinig geld opleverden in verhouding tot wat ze kosten. Dus: eruit met die twee. En ja, toen moest Viola natuurlijk met hangende pootjes terug naar de omroepen om te vragen of ze nog een klusje voor haar hadden. Nu zal ze dus in volle omvang het beeldscherm gaan vullen. Fans van 'La Holt' zetten Net 5 vast op de afstandsbediening, Viola-haters bannen de zender onmiddelijk van hun buis.

Dreun!

Nog gekeken naar Sterrenboksgala op tv? Daarin gingen tv-sterren elkaar echt te lijf. Wekenlang trainden ze met professionele boksers en in de ring werden er dan ook echte klappen uitgedeeld. Zo namen schrijfster Heleen van Rooyen en blondje Ellemieke Vermolen het tegen elkaar op. Menigeen verwachtte dat de felle Heleen de presentatrice wel een lesje zou leren, maar Heleen moest toch het onderspit delven. Victor Reinier dreunde collega-acteur Hugo metsers al vroegtijdig onderuit. Met een bloedneus moest hij afdruipen. Hilarisch was de partij tussen Dries Roelvink en Emile ratelband. Dries bleek een enorme sportschoolbody te hebben en hoewel Emile mentaal erg sterk is (Tsjakka, you can do it tiger!) werd ook hij afgemaakt. Maar Ratelband daagde hem meteen uit voor een volgende partij en wil revanche. Wij vonden het in elk geval een komisch avondje televisie kijken.

Tooske en Bastaan: baby's?

Eerst deden ze heel geheimzinnig over hun relatie. Maar nu gooien Tooske en Bastiaan Ragas hun verliefdheid zowat op straat. Want zowel hij als zij schreeuwt van de daken dat ze wel samen een baby willen. Bastiaan heeft al een jong peuterzoontje en Tooske kan het daar goed mee vinden. Dus ja, waarom zou je dan nog eindeloos gaan wachten met eigen kids produceren? En dus zwijmelt Tooske 'Ik wil graag moeder worden' en droomt Bastiaan 'Hoe zou het zijn om samen met Tooske kinderen te krijgen?' in Party. Is dat een 'stille' hint van de twee? In elk geval: let de komende tijd op Tooske's (nu nog strakke) buikje…