Fajah Lourens zou nooit naakt in de Playboy willen staan. "Je moet dan echt alles laten zien en je krijgt er niet veel voor."

"Vijf tot tienduizend euro, heb ik gehoord", vertelt de actrice in de Volkskrant.

Lourens zegt meer te verdienen met Instagram. "Daarop heb ik een keer een naaktselfie gepost. Er ontstond commotie over, maar dat was hypocriet: je ziet dus echt niks. Ik weet heel goed wat ik wel en niet kwijt kan op de sociale media."

De 34-jarige dj houdt daarnaast ook rekening met wat ze wel of niet zegt in de media. "Als ik me chagrijnig voel of ik ben het ergens niet mee eens, laat ik dat weten. Ik ben niet van de eeuwige neplach. Natuurlijk vertel ik niet alles. Ik vertel dat mijn relatie uit is - anders vraagt iedereen waarom mijn vriendje niet bij de lancering van mijn boek was. Maar ik vertel niet waarom het uit is. Dat is privé."

Ex-vriend

Lourens had tot eind maart een relatie met haar 11 jaar jongere ex-vriend. Drie weken nadat het uit was vroeg Lourens zich af of het brok nog wel uit haar maag zou verdwijnen, maar drie dagen later was die verdwenen. "Als sneeuw voor de zon. Ja, ik ben nu wel weer gelukkig. Gelukkig wel", zei ze destijds tegenover Shownieuws.