De opgestapte No Surrender-leider Klaas Otto werkt tegenwoordig voor Rachel Hazes. De voormalige baas van de motorclub is momenteel werkzaam bij Melvin Produkties bv, het productiebedrijf van de overleden zanger André Hazes.

Eerder werd al duidelijk dat Otto samenwerkt met de Amsterdamse advocaat Jan Piet van Rossum, voor wie Otto gedetineerden in het buitenland bezoekt. Otto's advocaat bevestigt nu in gesprek met het AD dat Otto ook voor Hazes werkt.

Het is niet bekend wat de inhoud van de werkzaamheden voor Hazes is. De advocaat benadrukt dat het in ieder geval om een formeel dienstverband gaat.

Otto wordt momenteel onderzocht door het OM. De motorclubleider wordt ervan verdacht dat hij de afgelopen jaren ''aanzienlijke bedragen'' crimineel verdiend geld heeft uitgegeven. Politie en justitie verdenken de voormalig motorclubleider van witwassen. Bij een eerdere huiszoeking werd administratie in beslag genomen, net als een tv en meerdere horloges. 

No Surrender is volgens justitie een van de zogenoemde outlaw motorcycle gangs (OMG's). Deze motorclubs worden door politie en justitie in verband gebracht met allerlei criminele activiteiten.