Niall Horan wordt via berichten op zijn telefoon lastiggevallen door een groep fans. De voormalig One Direction-zanger laat via Twitter weten dat de berichten erg grof zijn en dat hij er wakker van ligt.

"De laatste twee weken ontvang ik berichten van een groep fans, ze sturen mij zoveel berichten dat mijn telefoon er van overloopt en ik wakker lig 's nachts", schrijft de zanger op Twitter.

Horan zegt dat de teksten vaak grof en beledigend zijn. "Ze doen niets anders dan mij beledigen en zeggen hele nare dingen over mij en mijn familie."

De zanger zegt "gelukkig" zich weinig aan te trekken van dergelijke berichten. "Maar ik vind het idioot dat we mensen hiermee weg laten komen."

Geen zorgen

Horan roept zijn volgers op zich geen zorgen over hem te maken. "Maar ik wilde het wel even laten horen, want dit overkomt ook anderen."

One Direction is tijdelijk uit elkaar zodat de vier overgebleven leden, Horan, Harry Styles, Liam Payne en Louis Tomlinson, allen hun eigen weg kunnen gaan. Wanneer de band weer bij elkaar komt is niet bekend.