Voormalig K3-zangeres Josje Huisman twijfelt of ze kinderen zou willen. "Hij wisselt een beetje, die kinderwens."

"Het ene moment lijkt het me leuk en gezellig, op het andere moment denk ik: Néé, ik wil nog reizen en ben nog te veel met mezelf bezig. Ik ben er nog láng niet klaar voor", aldus de 30-jarige Huisman in gesprek met Grazia.

Als ze aan kinderen zou beginnen, zou ze dat het liefst binnen nu en twee of drie jaar willen. "Ik wil het al langer, maar het is er, achteraf gezien misschien beter, nooit van gekomen. Ik ben heel tevreden met hoe mijn leven er nu uitziet."

Huisman snapt dat het "angstaanjagend" kan zijn voor een man om haar uitspraken te lezen. "Ik zou op de eerste date ook nooit zeggen: 'Jij lijkt me een leuke vader voor mijn kinderen.' Dat zou ik andersom ook too much vinden."

'Onbevangen'

De zangeres is de afgelopen tien jaar "vrij onbevangen" in relaties gestapt, maar staat er nu een stuk bewuster in. "Nu denk ik daar meer over na, in de hoop iemand te vinden bij wie ik er vanaf het begin overtuigd ben dat het serieus kan werken. Dat heeft er waarschijnlijk mee te maken dat het een aantal keren weer voorbij is gegaan, terwijl ik dat niet wilde. Dus mijn volgende relatie is wel voor het échie."