Virginia van Eck is blij nu even vrijgezel te zijn nadat zij en Peter Jan Rens deze maand definitief uit elkaar gingen. "Ik heb heel veel mannen achter me aan."

De 23-jarige ex-vriendin van de presentator maakte midden mei via Facebook bekend dat zij en Rens nu ook niet meer samenwoonden.

Aan Story vertelt ze dat haar ex nog steeds hoopt dat het goedkomt, maar dat zij het gevoel heeft dat ze verder moet met haar leven.

"Ik sta open voor een nieuwe relatie. Ik hoop dat ook Peter Jan op een dag iemand tegenkomt. Dat gun ik hem van harte", aldus Van Eck.

Onduidelijkheid

Enkele weken geleden ontstond onduidelijkheid over de relatiestatus van Van Eck, toen ze een foto plaatste van een man die haar op het strand een kus op haar wang gaf. Later bleek het om een goede vriend te gaan.

Bij de zoektocht naar een nieuwe geliefde sluit Van Eck een relatie met iemand van haar eigen leeftijd in elk geval uit. "Jongens van mijn eigen leeftijd vind ik niet zo interessant. Zelf heb ik al zoveel meegemaakt in mijn leven. Laten we het houden op een man tussen de dertig en veertig."