Micky Hoogendijk kan er wel om lachen dat Patricia Paay regelmatig naar haar uithaalt in de media. "Ze heeft humor."

In gesprek met Story vertelt de fotografe dat ze "heel hard" moet lachen om sommige opmerkingen die Paay over haar maakt.

Zo zei Paay onder andere dat hun gezamenlijke ex Adam Curry  "zijn goede smaak" weer terug zou hebben nu hij een nieuwe vriendin heeft. Zijn nieuwe geliefde zou volgens verschillende media veel lijken op Paay.

"Ik heb daar heel hard om gelachen. Ze heeft humor, dat doet ze fantastisch goed. Respect, serieus. Ik vind het grappig", aldus Hoogendijk.

Curry en Hoogendijk maakten in januari 2015 bekend te gaan scheiden na een huwelijk van bijna drie jaar. Daarvoor was hij getrouwd met Paay.

Het "gesteggel" tussen zijn twee ex-vrouwen zou volgens Curry uiteindelijk de reden zijn geweest voor de scheiding van Hoogendijk en hem.

'Fantasie'

Hoogendijk wil zich in de media niet uitvoerig uitlaten over de reden van de scheiding, maar zei eerder dat ze iets te horen had gekregen wat ze eigenlijk voorafgaand aan haar huwelijk had willen weten. Paay trok daaruit de conclusie dat Hoogendijk er achter was gekomen dat Curry eigenlijk niet rijk is.

"Dat heeft er niets mee te maken. Ze kan wel op haar kop gaan staan en dingen zeggen, maar die vrouw weet het niet en ze kent mij niet. Mensen moeten wat origineler worden in hun fantasie", aldus Hoogendijk in een reactie daarop.

Video: Micky Hoogendijk reageert op felle uitspraken Patricia

Micky Hoogendijk reageert op felle uitspraken Patricia
Micky Hoogendijk reageert op felle uitspraken Patricia