Kris Jenner wil haar achternaam terug laten veranderen in Kardashian. Dat zegt ze in een niet eerder uitgezonden fragment van Keeping Up With The Kardashians.

In het door E! geplaatste fragment zegt Kris tegen haar dochter Khloé Kardashian dat ze als Kris Kardashian reserveert bij een restaurant.

"Jouw naam is niet Kris Kardashian", reageert Kardashian. "Ik ga weer terug naar Kardashian", antwoordt Jenner. "Waarom? Je bent al meer dan 24 jaar geen Kardashian meer."

Jenner trouwde in 1978 met advocaat Robert Kardashian van wie ze in 1991 scheidde. In datzelfde jaar trouwde ze met Bruce Jenner.

Originele Kardashian

In het fragment vraagt dochter Khloé Kardashian ook aan Jenner waarom ze haar meisjesnaam Houghton niet verkiest. "Die klinkt gewoon niet goed. Ik was een Kardashian voordat jij er een werd, ik ben de originele Kardashian", antwoordt die laatste. 

Met Robert Kardashian kreeg ze vier kinderen: Kourtney, Kim, Khloé en Rob. 

Ze verwijst tevens naar haar ex-man Bruce, die nu door het leven gaat als een vrouw; Caitlyn. "Als Bruce zijn naam kan veranderen in Caitlyn, zit dit ook wel goed."