Dave Roelvink had 'black out' tijdens scheldpartij bij optreden

Dave Roelvink heeft bij RTL Boulevard opnieuw zijn excuses aangeboden voor de scheldpartij bij een optreden vrijdagavond in 's-Graveland. 

De dj vertelde in de uitzending dat hij de woorden uitgesproken had voor dat hij het door had. "Ik kreeg een soort black out", zei Roelvink. "Wat ik heb gedaan is verschrikkelijk", voegde de dj daar aan toe. 

"Ik weet niet wat er in me gebeurde. Ik werd zo kwaad, het floepte eruit."  Roelvink laat weten dat hij niemand iets wilde toewensen.

De zoon van zanger Dries Roelvink schold een van de bezoekers van zijn optreden uit nadat hij werd bekogeld met bier. Tijdens deze scheldpartij gebruikte hij het woord 'kanker'. "Ik heb zelf aan het sterfbed van mijn tante gestaan, zij is voor mijn ogen gestorven". Roelvink zei dan ook te zijn geschrokken van zijn woordkeus. 

Video: Dave Roelvink bekogeld met bier

Geschrokken

In de uitzending beloofde hij ook beterschap. "Je kunt zien wat het met me doet. Dit zal nooit meer gebeuren." . "Ik ga niet zeggen dat ik een lieve jongen ben, maar dit ben ik echt niet."

Ook vader Dries is geschrokken van het taalgebruik van zijn zoon. "Je weet, ik sta altijd achter je", zei de zanger in een videoboodschap aan zijn zoon. "Maar dit keer zijn wij als familie ook erg geschrokken van de woorden die je hebt gekozen. Niet lang geleden stonden we aan het sterfbed van mijn zus. Dit had je niet moeten doen."

Lees meer over:
Tip de redactie