AMSTERDAM - Dit jaar draagt mag topmodel Tyra Banks voor Victoria's Secret Angel Collection een nieuwe unieke bh dragen van tien miljoen dollar. Deze 'Heavenly 70 Fantasy bh' heeft een peervormige diamant die in het midden is bevestigd.

Bekijk video:
Modem / Breedband

De bustehouder is bedrukt met engelenvleugels en bestaat uit 18 karaat witgoud en is versierd met 2900 diamanten. Er zijn 275 arbeidsuren in gestoken voordat het lingerieontwerp klaar was. Zelf zegt ze over dit unieke exemplaar: "Dit is een bh die gezien moet worden. Het zou zonde zijn om deze bh onder je kleding te dragen. Deze komt goed tot zijn recht onder een jasje."

Victoria's Secret is het toonaangevende merk op het gebied van lingerie. Elk jaar zijn er spraakmakende modellen die deze populaire collectie tonen. Onder andere Heidi Klum, Claudia Schiffer en Frederique van der Wal zijn haar voorgegaan.

Tyra Banks is nu iedere maandag op Yorin te zien als presentatrice in de reality-serie America's Next Top Model waarin tien jonge vrouwen strijden om deze titel. In Amerika is deze succesvolle serie alweer toe aan haar derde seizoen.

Tyra Banks, geboren op 4 december 1973 is op zeventienjarige leeftijd doorgebroken in Parijs. Zij was het eerste zwarte model dat op de voorkant stond van GQ magazine, Victoria's Secret catalogus en de Swimsuit Issue van Sports Illustrated. Dit veelzijdige model houdt zich ook bezig met acteren, goede doelen en presenteren. Zij beweert niet te letten op wat zij eet. Ondanks dat zij een liefhebber is van fast-food doet zij veel aan sport, zoals basketbal en tennis om haar slanke lijn te behouden.

Niet alleen nu staat zij in de belangstelling, de toekomst ziet er ook rooskleurig voor haar uit. Ze schittert in twee films waaronder Honey Thunder Dunk van Disney. Ze is op dit moment een van de rijkste supermodellen van de wereld met een vermogen van 8,8 miljoen dollar.

De jaarlijkse catalogus van Victoria's Secret 'Christmas and Dreams' is helaas niet verkrijgbaar in Nederland. Vanaf half oktober komt deze uit in Amerika.