Yolanthe Sneijder-Cabau deelt foto's Xess Xava om van paparazzi af te zijn

Yolanthe Sneijder-Cabau en haar echtgenoot Wesley Sneijder kiezen er heel bewust voor om foto's van hun zoon Xess Xava te delen. Het stel merkt dat het daardoor minder spannend is voor paparazzi om een foto van de baby te maken.

"In het begin hadden we nog de illusie dat we hem wel tegen de paparazzi konden beschermen", schrijft de presentatrice in haar column voor Grazia. In hun woonplaats Istanbul liggen de fotografen echter voor de deur en jagen ze het stel achterna op motoren.

"Dat gejaag was ons te gevaarlijk met een baby aan boord. Na een goed gesprek met ons management concludeerden we dat het beter was om Xess dan maar zelf met de wereld te delen."

Volgens Sneijder-Cabau haalt dat "de spanning" er af voor de fotografen. "Want hoe hysterischer je doet met je kind, hoe meer het een ding lijkt te worden."

Eens in de zoveel tijd plaatst het stel een foto van hun eerste gezamenlijke kind. Sneijder-Cabau vindt het prettig om te merken dat de berichten op sociale media steeds minder vaak negatief zijn. "Xess wordt overladen met hartjes en likes. Zo fijn om te zien dat liefde en positiviteit overheersen."

Lees meer over:
Tip de redactie