Chrissy Teigen verdedigt etentje kort na bevalling

Chrissy Teigen heeft fel gereageerd op mensen die via sociale media kritiek hadden op haar omdat ze te snel na haar bevalling uit eten zou zijn gegaan.

Teigen ging negen dagen na haar bevaling met haar man John Legend uit eten.

"We waren een uurtje weg", zegt het fotomodel in een interview in het programma Good Morning America. "We hadden het nodig om van elkaars gezelschap te genieten en even weg te gaan."

Het model voegt hier aan toe dat ze denkt dat een blije moeder en een blije vader er uiteindelijk ook voor zorgen dat hun dochter Luna Simone Stephens blijer is.

Ze is verbaasd over de kritiek. "Ik las vroeger als een gek blogs over moederschap, dus ik weet dat kritiek wordt gegeven op moeders. Ik had alleen geen idee dat dat ook zou gebeuren als je uit eten gaat."

John Legend

Haar man John Legend verdedigde zijn vrouw eerder door zich op Twitter af te vragen waarom Teigen wordt bekritiseerd als zij uit eten gaat, terwijl er bij hem niets van gezegd wordt.

Teigen zegt dat Legend "naast een goede man ook een goede vader is". Teigen onthult dat de zanger onder meer meehelpt door luiers te verschonen en door voor de baby te zingen als hij haar in bad doet.

Lees meer over:
Tip de redactie