Natasja Froger zegt dat zoon geslagen werd tijdens Toppers-concert

Natasja Froger ontkent het verhaal dat haar zoons betrokken waren bij een vechtpartij tijdens het Toppers-concert dat zaterdagavond werd gegeven. De presentatrice zegt dat haar zoon Didier juist geslagen werd door iemand.

"Hij is bewusteloos geslagen", vertelt Froger in gesprek met RTL Boulevard.  "Hij zag helemaal niks meer. Hij vroeg aan mij backstage: 'wat heb ik verkeerd gedaan?'"

Shownieuws meldde maandagavond dat de zoons van René en Natasja Froger betrokken waren bij een opstootje. Volgens verschillende bronnen zouden Didier en Maxim Froger met enkele mensen gevochten hebben. Een andere bron vertelde dat een kale man Maxim Froger neersloeg. 

"Dat soort verhalen raakt mij tot op 't bot", reageert Froger. "Als het de waarheid was, dan was ik ook de eerste om te zeggen dat heel stom van hem is. Maar het zijn allemaal leugens. Diegene die dit verhaal heeft verteld, zegt ook dat Didier een kwartier na het opstootje terug naar het veld ging om weer te gaan vechten. Nou, hij is juist naar huis gegaan."

"Ze mogen allemaal dingen zeggen over René en mij, want wij zijn volwassenen, maar niet over mijn kind. Kom niet aan mijn kind."

Lees meer over:
Tip de redactie