Enzo Knol wordt dagelijks door tientallen meisjes benaderd, maar zijn vriendin Dee heeft niets te vrezen. "Dee weet dat ze de enige is voor mij, ik denk dat dat heel veel doet voor iemand."

"Hoeveel andere meiden er ook om me heen staan, ik heb alleen maar oog voor háár", aldus de vlogger in gesprek met Story.

De 22-jarige Knol woont samen met zijn vriendin, met wie hij inmiddels bijna drie jaar samen is. "Dee houdt me met beide benen op de grond. Zo iemand heb ik ook nodig, met alle gekkigheid om me heen. Ze steunt me door dik en dun."

De twee zijn na drie jaar nog steeds heel erg verliefd. "Humor speelt een hele grote rol in onze relatie. Mijn vriendin is super onhandig dat maakt haar zó ontzettend schattig en leuk. Zelf heb ik gewoon een heel erg flauw gevoel voor humor. Daar is zij dan weer op gevallen. Daarnaast vinden we elkaar allebei heel knap."

Trouwen denkt de vlogger voorlopig nog niet aan. "Dat vind ik nog een beetje te ver gaan, net als een baby. Het is wel iets dat ik op latere leeftijd wil. Wanneer? Daar ga ik verder niets op zeggen, want ik weet niet hoe mijn vriendin daarover denkt."