'Katy Perry is overtuigd van vriendschap Orlando Bloom en Selena Gomez'

Katy Perry denkt niet dat Orlando Bloom haar bedriegt met Selena Gomez, de zangeres is er volgens bronnen van overtuigd dat er slechts sprake is van een vriendschap.

"Katy heeft voldoende ervaring met de manier waarop media dingen kunnen verdraaien, de geruchten raken haar niet", aldus een bron tegenover E Online.

Begin mei werd Bloom (39) gezien met de 23-jarige Gomez in een hotel in Las Vegas. Daar zouden de twee hebben gezoend in een openbare ruimte, waardoor er ook enkele beelden online verschenen waarop het leek alsof ze intiem waren.

Bloom heeft sinds enkele maanden een relatie met Perry (31). De twee hebben officieel hun liefde niet bevestigd, maar door middel van hints laten merken dat de geruchten kloppen. Zo droegen de twee allebei een Tamagotchi tijdens het MET Gala in New York.

Op verschillende foto's is het stel zoenend te zien.

John Mayer

Perry heeft in het verleden een relatie gehad met John Mayer, waarbij ook regelmatig geruchten over affaires werden besproken in de media. Daarvoor was ze getrouwd met Russell Brand. Bloom scheidde in 2013 van Miranda Kerr.

Tip de redactie