Taeke Taekema vond aandacht voor relatie Airen Mylene 'bizar'

Taeke Taekema vond het "bizar" om te merken hoeveel aandacht er werd geschonken aan zijn relatie met Wie is de Mol?-collega Airen Mylene. "Hoe spannend kan het zijn? Ik kende dat helemaal niet."

"Als we hadden gewacht tot ná de hype van de Wie is de Mol?, was de nieuwswaarde misschien minder groot geweest. Het werd nu zó breed uitgemeten", aldus de voormalig hockeyer (36) in gesprek met Viva.

In de periode waarin de uitzendingen van Wie is de Mol? startten, ontstond de relatie van de twee oud-deelnemers. "Dat maakte het wel wat ingewikkelder. Gaan we het ná de uitzendingen bekendmaken of nu al? Toen we in februari samen op wintersport gingen, besloten we toch maar open kaart te spelen."

Taekema vindt het "een beetje" lastig dat de media zoveel aandacht aan de relatie besteden. "Het is gek om ineens onder zo een vergrootglas te liggen. Nu op een leuke manier, maar wat als het misgaat? Maar goed, ik ben er verder niet te veel mee bezig. Ik hoop dat we heel lang gelukkig blijven samen."

Trouwen

Een huwelijk sluit de oud-hockeyer ondanks zijn mislukte eerste huwelijk, met Rachel Walsh van 2010 tot en met 2014, niet uit.

"Ik zou niet níet willen trouwen. Ik heb ook geen spijt van mijn huwelijk. Ik was dertig toen ik trouwde, had toen vijf jaar een relatie en het voelde goed. Uiteindelijk zijn we vier jaar getrouwd geweest. Soms lopen de dingen anders dan je denkt. Daarom zeg ik nu ook geen nee. Maar ik hou überhaupt niet van dingen uitsluiten en ik ben niet van het vooruit plannen. Pluk de dag."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie