Frits Wester nog steeds 'heel gelukkig' met 26 jaar jongere vriendin

Frits Wester is nog steeds heel gelukkig met de vrouw waarvoor hij zijn echtgenote verliet. De politiek verslaggever en zijn 26 jaar jongere vriendin proberen elkaar zo vaak mogelijk te zien, ondanks dat ze ver van elkaar af wonen.

"Ik moet vanwege mijn werk natuurlijk in de buurt van het Binnenhof zitten en Regina woont en blijft in Friesland. Zij is daar dramadocente en is daarbij ook zelf op het toneel actief als actrice en regisseuse", aldus Wester in gesprek met Privé.

"We genieten dus maar gewoon extra van de tijd die we wél samen hebben", vertelt de 54-jarige RTL-verslaggever.

In augustus 2014 maakte zijn inmiddels ex-vrouw bekend dat de twee zouden gaan scheiden. Wester zou haar meerdere malen hebben bedrogen. "Voor mij was nu de maat vol. Daarom heb ik in juli besloten om een einde te maken aan ons huwelijk", aldus Marjolein destijds.

Geen ruzie

Ondanks de openbare uitingen van zijn ex-vrouw destijds is de scheiding niet uitgelopen op een flinke ruzie. "Mijn ex-vrouw en ik gaan nog steeds goed met elkaar om. De scheiding is inmiddels officieel een feit, maar goed, dat moest er natuurlijk ook gewoon een keer van komen."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie