Aaron Paul heeft zijn huis te huur aangeboden op Airbnb. Bezoekers aan de stad Boise in de noordelijke Amerikaanse staat Idaho kunnen er logeren voor 393 dollar (347 euro) per nacht.

Het huis heeft twee slaapkamers en twee badkamers en een zwembad dat op temperatuur wordt gehouden door een natuurlijke heetwaterbron, die ook het hele huis van stroom voorziet.

Volgens Paul is het de perfecte plek om uit te rusten na een actieve dag in de bergen, waar gasten kunnen wandelen, skieën of snowboarden.

De Breaking Bad-acteur vraagt zijn gasten niet te feesten in het huis. "Het is een heel bijzonder huis en we willen graag dat jullie het zo behandelen."

De gastheer noemt zichzelf enkel Aaron op het online platform en gebruikt een foto van Albert Einstein, maar TMZ weet dat het om de acteur gaat.

Profiel

Paul heeft al sinds 2011 een profiel op Airbnb, waar hij zelf ook graag gebruik van maakt om vakantievertrekken te boeken.

Zo organiseerde hij het afgelopen weekend een vrijgezellenfeest voor zijn broer in een landhuis in Park City dat 5.000 dollar (4.400 euro) per nacht kostte.