Twitter verwijdert Azealia Banks na opmerkingen over Zayn Malik

Azealia Banks mag voorlopig niet meer twitteren. De rapper haalde meerdere keren uit naar zanger Zayn Malik en schuwde daarbij homofobe en racistische opmerkingen niet.

Banks was kwaad op Malik omdat zijn nieuwe clip volgens haar erg veel op een video van haar lijkt. De rapper maakte de zanger onder meer uit voor een 'naar curry ruikende bitch'.

Malik weigerde op haar beschuldigingen in te gaan. "Mijn @'s zijn te goed voor jou."

De rapper liet twee dagen geleden ook via Instagram doorschemeren dat ze Maliks video bij Like I Would wel erg veel op haar clip vond lijken. Toen tikte ze echter nog dat ze niet boos was. "Zayn is een cutie pie."

Verwijderd

Het is niet de eerste keer dat Banks van Twitter gaat. In maart verwijderde ze vrijwillig haar account omdat ze wilde voorkomen dat ze ruzie ging maken via het sociale netwerk.

"Amerikaanse mediacultuur is zo walgelijk en erover klagen gaat niet helpen. Ik houd alleen maar een slecht gevoel over van het lezen van onzin, domme artikelen en domme trutten en gasten. Ik denk dat ik gelukkiger ben als ik er niet naar kijk. Tijd voor wat mysterie. Doei", schreef ze destijds.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie