Robbie Williams is het gesprek aangegaan met zijn voormalig persoonlijk assistent Gilles de Bonfilhs, die eerder dit jaar een aanklacht tegen hem en zijn vrouw Ayda Field indiende. De zanger hoopt zo tot een overeenkomst te komen waardoor een rechtszaak kan worden voorkomen.

De Bonfilhs beschuldigt Field van ongewenste intimiteiten. Zo zou de vrouw van Williams meerdere malen naakt door huis hebben gelopen terwijl ze details over haar seksleven onthulde. Ook zou ze de assistent hebben gevraagd naar zijn seksleven en hem hebben gedwongen mee te gaan naar haar privévertrekken.

Williams probeerde in eerste instantie de rechter ervan te overtuigen dat het hele verhaal onzin is en dat een rechtszaak niet nodig is, maar dat mislukte. De rechter wil nu dat de twee partijen buiten de rechtszaal om tot een overeenkomst komen. De Bonfilhs en Robbie en Ayda krijgen een half jaar de tijd hiervoor.

Voorkomen

Komen de partijen er in die tijd niet uit, dan moeten ze alsnog een gang naar de rechter maken. Maar hoogstwaarschijnlijk zullen de zanger en zijn vrouw dit graag willen voorkomen, omdat er in een eventuele rechtszaak privédetails moeten worden besproken.

''Het is logisch dat Robbie niet wil dat hij en Ayda publiekelijk worden ondervraagd over hun seksleven'', aldus een bron tegenover Mirror.