Sharon Osbourne reageert op 'breuk' met Ozzy

Sharon Osbourne heeft voor het eerst gereageerd op de vermeende affaire van haar man Ozzy en hun mogelijke scheiding. "Ik ben 63 jaar oud, ik kan op deze manier niet leven", onthulde ze in The Talk.

Sharon zei ook dat Ozzy inmiddels weer thuis is en dat zij daarom nu haar spullen heeft gepakt en is vertrokken.

Wat ze gaat doen nu ze het huis uit is, weet ze nog niet. "Eerlijk gezegd heb ik geen flauw idee wat ik de rest van mijn leven moet doen. Ik heb tijd nodig om na te denken. Dit wordt voor mij het laatste hoofdstuk van mijn leven. En ik moet nog zien waar dat naartoe gaat."

Of het stel definitief uit elkaar gaat en een einde maakt aan hun huwelijk van 33 jaar weet de presentatrice nog niet. "Op dit moment heb ik daar nog geen antwoord op, want ik weet niet zo goed wat ik wil."

De realityster probeert ondertussen zo min mogelijk in de media te kijken. "Ik weet wat er gaande is. Ik hoef dat niet te lezen of te zien. Dat is als zout in de wonden strooien. Ik hoef dat niet."

Affaire

Afgelopen weekeinde werd bekend dat het rommelt in het huwelijk van Ozzy en Sharon. Volgens bronnen heeft de 67-jarige rocker zijn vrouw bedrogen met zijn 22 jaar jongere haarstyliste.

Lees meer over:
Tip de redactie