Chloë Grace Moretz heeft officieel een relatie met Brooklyn Beckham. Er werd anderhalf jaar geleden al gespeculeerd over een mogelijke relatie tussen de actrice en de zoon van voetballer David Beckham.

De actrice bevestigde de relatie in het programma Watch What Happens Live!, waarvan People een fragment online heeft gedeeld.

"Ik geloof dat hoe minder mysterieus ik het maak, hoe minder het mensen kan schelen, dus ja, we hebben een relatie", zei de negentienjarige Moretz over haar vriend, de zeventienjarige zoon van David en Victoria Beckham.

Schoonouders

"Hij is een geweldige vader, zij is een geweldige moeder", zei de actrice verder over haar schoonouders. "Ze zijn oprecht goede ouders en het belangrijkste is dat ze een mooie zoon hebben gemaakt."

Geruchten dat Moretz en Brooklyn Beckham een relatie hebben begonnen anderhalf jaar geleden al. Toen verschenen ze samen bij de Teen Choice Awards. De afgelopen weken wakkerde Brooklyn de geruchten weer aan met meerdere foto's van hem en Moretz op Instagram.