Danny Froger verbreekt relatie met model

Danny Froger is weer vrijgezel. De zanger en zijn vriendin Michelle zijn uit elkaar.

"Ik had het graag anders gezien. Het is absoluut niet mijn keuze, ook niet de hare trouwens, maar er zit niets anders op", aldus de 28-jarige zoon van René Froger in gesprek met Privé.

Volgens Danny is er geen sprake geweest van een "sensationele ruzie". "Het is ook niet dat we al op elkaar uitgekeken waren, we zagen elkaar juist veel te weinig! Daardoor komt het."

De twee woonden samen, maar zagen elkaar maar amper. De zanger werkt vooral avonden en nachten terwijl zijn vriendin 's ochtends op kantoor wordt verwacht. "Ons werk ging onszelf in de weg zitten, maar allebei zijn we ambitieus en willen we dat toch niet opgegeven. We zitten nu in de fase dat je moet knallen om van je carrière een succes te maken."

Danny kreeg eind april een boete opgelegd nadat hij onder invloed van alcohol zichzelf tegen een boom reed. Hij brak zijn ribben en kneusde zijn longen. De rechtszaak die volgde na het ongeluk is niet van invloed geweest op het einde van zijn relatie. "Toen heeft Michelle me juist geweldig verzorgd en gesteund. Daar blijf ik haar altijd dankbaar voor."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie