Ozzy Osbourne kampt niet opnieuw met zijn verslaving. Geruchten dat de zanger weer aan de drank en drugs zit ontkent hij stellig.

"Ik ben nu 3,5 jaar nuchter. Ik heb sinds die tijd geen drugs of alcohol aangeraakt en alle verhalen dat ik niet nuchter zou zijn kloppen dus niet", aldus Osbourne in een officiële veklaring tegenover E Online.

De 67-jarige zanger voelde zich genoodzaakt te reageren na aanhoudende geruchten dat zijn huwelijk voorbij zou zijn omdat hij opnieuw zou kampen met zijn verslaving. Over een eventuele scheiding van zijn echtgenote Sharon doet Osbourne echter geen uitspraken.

Het stel was ruim 33 jaar getrouwd voordat begin mei de eerste geruchten ontstonden dat de twee zouden gaan scheiden. Meerdere bronnen hebben het nieuws bevestigd, maar de familieleden houden hun mond over de verhalen.

Osbourne trouwde in 1982 met Sharon en kreeg samen met haar drie kinderen: Aimee, Kelly en Jack. Uit zijn eerste huwelijk, met Thelma Riley, heeft hij zoons Elliot en Louis en dochter Jessica.